Personvernerklæring

Innhenting av personlig informasjon:

På vår nettside samler vi inn følgende personlig informasjon når du registrerer deg, foretar kjøp eller bruker våre tjenester:

  • Fornavn og etternavn: Vi ber om ditt fornavn og etternavn for å tilpasse din opplevelse og identifisere deg som bruker.
  • Fødselsdato: Din fødselsdato kan bli bedt om for å bekrefte alderen din, spesielt for tjenester som har aldersbegrensninger.
  • E-postadresse: Vi samler inn e-postadressen din for å kommunisere viktig informasjon, bekrefte bestillinger og sende deg oppdateringer om våre tjenester.
  • Mobilnummer: Ditt mobilnummer kan bli bedt om for å sende deg SMS-varsler, bekrefte bestillinger eller gi viktig informasjon relatert til våre tjenester.
  • Adresse: Vi samler inn adressen din for å kunne levere produkter og tjenester til riktig sted, samt for administrative formål.

Vær trygg på at all informasjonen du gir oss behandles konfidensielt og brukes kun til formål knyttet til våre tjenester.

Hvordan informasjonen brukes:

Dataene vi samler inn brukes til å behandle bestillinger og tilby tilpassede produkter og tjenester for hver enkelt bruker. Vi benytter også informasjonen til å verifisere alderen din for tjenester med aldersbegrensninger.

Vi bruker opplysningene for å skreddersy opplevelsen din, sende relevant informasjon om produkter og tjenester som kan være av interesse, samt forbedre våre tjenester basert på tilbakemeldinger og analyser.

Informasjonsdeling:

Vi deler ingen informasjon med noen som helst, med unntak av det brukeren selv deler når de gjennomfører betaling via betalingsalternativene. Av hensyn til brukerens sikkerhet lagrer vi ikke disse dataene, og det er kun betalingsleverandører som gjør det.

Betalingsleverandørene, som for eksempel Vipps, har både kompetansen og følger lover og regler for å sikre trygge måter å lagre dataene på, slik at brukeren kan være trygg og sikker under betalingsprosessen.

Informasjonssikkerhet:

Når du bruker vår nettside, kan du være trygg på at all informasjon du deler, blir kryptert og lagret på en sikker måte. Vi benytter markedets beste krypteringsmetoder for å sikre at dine personlige opplysninger er beskyttet mot uautorisert tilgang.

Vår tjeneste bruker sertifikater og avansert programvare for å opprettholde en høy grad av datasikkerhet. All informasjon som samles inn, behandles med ekstrem forsiktighet og lagres trygt for å sikre konfidensialitet og integritet.

Informasjonskapsler (Cookies):

Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Disse informasjonskapslene er små tekstfiler som lagres på din enhet for å samle inn standard internettlogg informasjon og adferdsmønstre. Du kan kontrollere hvordan informasjonskapsler brukes ved å endre innstillingene i nettleseren din.

Brukerrettigheter:

Som bruker av vår tjeneste har du rett til å ha kontroll over dine personlige opplysninger. Dette inkluderer retten til å be om tilgang til de dataene vi har om deg, rette feilaktig informasjon, eller be om sletting av informasjonen din fra våre registre når det er hensiktsmessig.

Vær oppmerksom på at det kan være tilfeller der vi er forpliktet gjennom lov til å beholde visse data om deg i en bestemt tidsperiode, selv om du ber om sletting. Dette kan være i samsvar med lovene som gjelder for vår virksomhet.

Du kan kontakte oss på post@thecrown.no for å be om sletting av dine personopplysninger fra vår side.

Vi er forpliktet til å beskytte dine rettigheter og personvern i henhold til gjeldende lover og regler.

Endringer i personvernerklæringen:

Vi forbeholder oss retten til å oppdatere eller endre deler av personvernerklæringen vår. Eventuelle endringer vil bli lagt ut her, og endringer trer i kraft umiddelbart etter publisering. Vi oppfordrer deg til å jevnlig sjekke vår personvernerklæring for eventuelle oppdateringer.

Kontaktinformasjon:

Har du spørsmål eller bekymringer angående personvern eller vår behandling av dine personlige opplysninger? Ta gjerne kontakt med oss på post@thecrown.no så vil vi hjelpe deg så godt vi kan.