Bli Med i Vår Eksklusive Pizza Bonus Verden!

Bli med du også!

Å nyte den perfekte pizzaen er alltid en glede, men hva med å få litt ekstra kjærlighet tilbake hver gang du bestiller din favorittpizza? Velkommen til vår eksklusive Pizza Bonus Kort-verden – hvor lidenskapen for pizza møter belønninger på hvert eneste kjøp!

Hva er Pizza Bonus Kort?

Pizza Bonus Kort er vårt dedikerte lojalitetsprogram designet for å gi tilbake til våre fantastiske kunder. Det er en digital nøkkel til å låse opp et smakfullt univers av fordeler. Når du registrerer deg online, åpner du dørene til en verden hvor hver bit av din favorittpizza eller tilbehør også legger til verdifulle poeng på kortet ditt.

Hvordan Fungerer Det?

For hvert smakfulle kjøp av en pizza - enten det er en saftig medium, en himmelsk stor eller en velsmakende glutenfri variant - opptjener du automatisk poeng. Og her er den spennende biten: Når du samler 10 poeng innenfor en bestemt kategori, låser dette opp en fantastisk belønning – en helt gratis pizza fra samme kategori! Poengene du tjener er skreddersydd for å gi deg den ultimate pizzaopplevelsen uten ekstra kostnad.

Vennligst merk at dette lojalitetsprogrammet gjelder kun for online bestillinger. Dersom du bestiller via telefon for henting, og er en del av vårt lojalitetsprogram etter registrering online, vennligst informer betjeningen ved henting for å sikre at dine opptjente poeng registreres korrekt.

Hvordan Delta?

Det tar bare et øyeblikk å bli med i festen! Besøk vår nettside, registrer deg, og begynn å høste fordelene av å være en del av vår pizzafamilie. Hver bit teller – bokstavelig talt!

Så hva venter du på? Bli med i vårt Pizza Bonus Kort-program i dag og la dine pizzaopplevelser bli belønnet på en måte som vil sette et smil på ansiktet ditt og en deilig smak i munnen. Velkommen til en verden hvor hver bit er en belønning!

Bli kunde

Tilbake til bordet ditt og nyt pizza med ekstra kjærlighet!